Home All VRGames Το ESPIRE 2: Βραβευμένη εμπειρία Stealth VR

Το ESPIRE 2: Βραβευμένη εμπειρία Stealth VR

Το ESPIRE 2 ΦΕΡΝΕΙ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ STEALTH VR ΠΡΩΤΟΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ QUEST 2

by siaxrasmichalis
67 views

Όπως αποκαλύφθηκε ζωντανά κατά τη διάρκεια του φετινού Meta Quest Gaming Showcase, ο προγραμματιστής Digital Lode και ο εκδότης Tripwire Presents είναι ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουν το Espire 2, τη συνέχεια του βραβευμένου τίτλου εικονικής πραγματικότητας πρώτου προσώπου stealth action (VR) Espire 1: VR Operative.

Προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2022 για την πλατφόρμα Meta Quest 2, το Espire 2 συνδυάζει την τακτική ακρίβεια των σύγχρονων τίτλων stealth με την άνευ προηγουμένου εμβάπτιση της VR, επεκτείνοντας περαιτέρω την εμπειρία που καθορίζει το είδος του προκατόχου του που έχει αναγνωριστεί από τους κριτικούς. Περισσότερες πληροφορίες για το Espire 2 θα είναι διαθέσιμες στο εγγύς μέλλον, αλλά οι πράκτορες που επιθυμούν να εξασφαλίσουν τον ρόλο τους νωρίς μπορούν να προσθέσουν το παιχνίδι στη λίστα επιθυμιών τους στο Meta Store.

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε επιτέλους μια πρώτη ματιά στο Espire 2, το VR stealth-action sequel των ονείρων μας», δήλωσε ο ιδρυτής και διευθυντής παιχνιδιών της Digital Lode, Michael Wentworth-Bell. «Το Espire 2 δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τις εκπληκτικές ομάδες στο Meta και την πλατφόρμα Quest 2, ή χωρίς τη συνεχιζόμενη εκδοτική συνεργασία μας με την Tripwire Presents, που έχουν πιστέψει στο όραμά μας από την αρχή και συνεχίζουν να καθοδηγούν το στούντιο μας. Το πιο σημαντικό, αυτή η συνέχεια δεν θα γινόταν χωρίς την απίστευτη κοινότητα που υποστήριξε το Espire 1 από την κυκλοφορία του πριν από δύο χρόνια. Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε να απολαύσετε αυτό που επιφυλάσσουμε για το Espire 2.”

Στον κόσμο του Espire 2, οι προηγμένες τεχνολογίες στρατιωτικής και εικονικής πραγματικότητας συναντώνται, επιτρέποντας στους πράκτορες Espire να αναλάβουν τον ρόλο ενός σούπερ κατάσκοπου, πιλοτάροντας θανατηφόρα droids Operative Espire Model 1 από απόσταση από την ασφάλεια του Control Theatre. Τοποθετημένο το έτος 2036, το Espire 2 σηματοδοτεί την επιστροφή του Espire Agent POE (ο Κύριος χειριστής της Espire). Αφού βγήκε από ένα επταετές κώμα, η POE ωθείται ξανά στον κόσμο της σκοτεινής κατασκοπείας ως το επίκεντρο του έργου Espire. Τώρα, με τη βοήθεια δύο αιμορραγικών droids που ονομάζονται «Frames» και ενός ολοκαίνουργιου οπλοστασίου όπλων και εργαλείων, η POE πρέπει να ξεκινήσει μια αποστολή για την εξάλειψη της παγκόσμιας απειλής που επιβάλλει η θανατηφόρα τρομοκρατική οργάνωση OPHIS.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τα Digital Lode και Meta στο Espire 2! Η ομάδα του Digital Lode αγκάλιασε τα σχόλια των θαυμαστών από το Espire 1 και έχει επικεντρωθεί στην εφαρμογή χαρακτηριστικών που ανοίγουν συναρπαστικούς νέους τρόπους για να παίξεις στη συνέχεια», δήλωσε ο Brian Etheridge, Διευθυντής Εκδόσεων στο Tripwire. «Το νέο πλαίσιο Espire προσφέρει ένα εντελώς νέο εργαλείο για να αντιμετωπίσει τον εχθρό στο Espire 2, ενώ η προσθήκη συνεργατικού multiplayer επιτρέπει στους παίκτες να συντονιστούν μεταξύ τους για να αναπτύξουν δυναμικές τακτικές και να δημιουργήσουν φοβερές αναμνήσεις. Οι ομάδες της Digital Lode είναι, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, σούπερ οπαδοί της VR και αυτό φαίνεται σε ό,τι κάνουν!».

Ο προγραμματιστής Digital Lode έχει μεγάλα σχέδια να επεκτείνει την επιτυχία του αρχικού Espire 1: VR Operative, προσθέτοντας μια πληθώρα νέων χαρακτηριστικών και βελτιώσεων στο gameplay που έκαναν το πρωτότυπο επιτυχημένο με κορυφαίες πωλήσεις.

Τα χαρακτηριστικά του Espire 2 περιλαμβάνουν:

  • Immersive Single Player Campaign: Αναλάβετε αποστολές σε όλο τον κόσμο σε περιβάλλοντα sandbox σχεδιασμένα να επιτρέπουν στον παίκτη απόλυτη ελευθερία στο στυλ παιχνιδιού του. Περάστε κρυφά από τους φρουρούς, δημιουργήστε περισπασμούς και σκεφτείτε στρατηγικά για να επιτύχετε τους στόχους ή να προωθήσετε τα όπλα. Το Espire 2 προσφέρει τη συγκίνηση τόσο των στρατηγικών stealth όσο και εστιασμένων στη δράση σε κάθε περιοχή, όλα παρουσιάζονται με καθηλωτική τεχνολογία VR.
  • Καμπάνια Co-op για πολλούς παίκτες: Οι παίκτες μπορούν τώρα να συνεργαστούν μεταξύ τους σε μια νέα καμπάνια συνεργασίας για πολλούς παίκτες που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ του Espire 1 και του Espire 2.
  • Έλεγχος πολλαπλών καρέ Espire: Για πρώτη φορά, οι παίκτες μπορούν να ελέγχουν και μπορούν να αλλάζουν μεταξύ δύο μοναδικών καρέ Espire. Κάθε καρέ ταιριάζει με τις δικές του ειδικές ικανότητες και χαρακτηριστικά, προσφέροντας στρατηγικά οφέλη για να ανακαλύψουν οι παίκτες παίζοντας και στις δύο καμπάνιες του Espire 2.
  • Μοναδικά Gadgets: Ολόκληρη η σειρά εργαλείων και gadgets του παίκτη είναι πλέον πλήρως ενσωματωμένη στα πλαίσια του Espire, προσφέροντας μια τεράστια ποικιλία προσβάσιμων επιλογών για το χειρισμό των στόχων πριν καν τραβήξουν το όπλο τους.

  • Rule the Play Area: Το Espire Vision δίνει στους πράκτορες μια στρατηγική, προσβάσιμη άποψη της κατάστασης, επιτρέποντας στους παίκτες να βλέπουν μέσα από τοίχους, να επισημαίνουν τη θέση των εχθρών, να προβλέπουν μονοπάτια περιπολίας και πολλά άλλα.
  • Φωνητικές εντολές: Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν φωνητικές εντολές για να αποσπάσουν την προσοχή, να συγκρατήσουν και να ανακρίνουν τον εχθρό. Οι εντολές ανάκρισης περιλαμβάνουν «άδειασε τις τσέπες σου» και «πού είναι οι φίλοι σου;» Το Espire 2 μπορεί να παιχτεί χωρίς φωνητικές εντολές, αν προτιμούν οι παίκτες.
  • Γραφικά αιχμής και χωρικός ήχος: Το Espire 2 διαθέτει γραφικά επόμενης γενιάς VR και χωρικά συστήματα ήχου που θα εκμεταλλευτούν πλήρως τη δύναμη του Meta Quest 2.
  • Σύστημα stealth AI: Το σύστημα stealth AI έχει ανακατασκευαστεί από την αρχή με έμφαση στους πυρήνες μηχανικούς stealth, τις εμπλοκές του εχθρού και την αντιπροσωπεία των παικτών, φέρνοντας ακόμη περισσότερο βάθος στην ποικιλία επιλογών παιχνιδιού του Espire 2.
  • Immersion and Presence: Χάρη στο ακριβές σύστημα “arm IK” του Espire 2, οι παίκτες βλέπουν τους εικονικούς πήχεις τους εκεί που θα ήταν οι πραγματικοί τους και βιώνουν αλληλεπιδράσεις VR με ρεαλιστικές λεπτομέρειες.

Enhanced Control Theatre: Η τεχνολογία πίσω από το “Control Theatre” βρίσκεται στην καρδιά του συστήματος κίνησης και ελέγχου του Espire 2. Χρησιμοποιώντας τις πρόσθετες δυνατότητες απόδοσης του Meta Quest 2, το καινοτόμο σύστημα άνεσης «Control Theatre» επιστρέφει στο Espire 2, με βελτιωμένες δυνατότητες, νέο περιβάλλον χρήστη και ευκολότερη προσβασιμότητα. Αυτό το σύστημα “VR in VR” επιτρέπει την ακριβή πλήρη ελευθερία κινήσεων, διατηρεί την εμβάπτιση και επίσης εξαλείφει την “νόσους κίνησης VR” για όλους σχεδόν τους παίκτες. Το Control Theatre είναι πλήρως προσαρμόσιμο για να ταιριάζει στο επίπεδο άνεσης του παίκτη, έως και πλήρως απενεργοποιημένο για όσους ήδη κινούνται άνετα σε VR.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

VR Games Logo Transparent

2022 @ VRGAME.GR – All Right Reserved.