Home All VRGames Mini Golf Fun VR

Mini Golf Fun VR

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια VR για πολλούς παίκτες

by siaxrasmichalis
65 views
Τι είναι το Walkabout Mini Golf;

Το Walkabout Mini Golf VR παίρνει όλα τα μέρη που αγαπάτε για το πραγματικό μίνι γκολφ και σας τα φέρνει σε VR. Το παιχνίδι μπορεί να υπερηφανεύεται για την ακριβή φυσική, τα πολλά μαθήματα και τους τόνους διασκέδασης για πολλούς παίκτες. Ανταποκρίνεται στη διαφημιστική εκστρατεία;

Ποιος κάνει Walkabout Mini Golf;

Το Walkabout Mini Golf είναι κατασκευασμένο από την Mighty Coconut. Είναι ένα στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών και ψυχαγωγίας με έδρα το Όστιν του Τέξας. Η ομάδα έχει κάνει πολλές άλλες εμπειρίες και ταινίες AR. Το Walkabout Mini Golf είναι η κύρια ιδιοκτησία παιχνιδιών VR και συνεχίζουν να είναι πολύ ενεργοί με το παιχνίδι και την κοινότητα VR.

Σε ποια ακουστικά VR είναι το Walkabout Mini Golf;

Μπορείτε να παίξετε Walkabout Mini Golf VR σε Steam VR, Viveport, Oculus Rift και Oculus Quest 2. Υπάρχει cross-buy μεταξύ του Oculus Rift και του Oculus Quest 2. Υπάρχει επίσης crossplay, ώστε οι χρήστες του Steam να μπορούν να παίξουν με τους χρήστες του Oculus χωρίς προβλήματα.

Ένα μάθημα Walkabout Mini Golf

Αυτό είναι ένα από τα πιο εύκολα παιχνίδια για να μάθετε πώς να παίζετε σε VR. Οι έλεγχοι είναι εξαιρετικά εύκολοι. Χρησιμοποιείτε μόνο ένα χειριστήριο για όλη την εμπειρία, το παιχνίδι σας το λέει αμέσως και σας προτείνει να αφήσετε κάτω το άλλο χειριστήριο όταν αρχίσετε να παίζετε για πρώτη φορά. Μπορείτε επίσης να κοιτάξετε τον καρπό σας και να δείτε τα στατιστικά σας. Η κύρια κίνηση του παιχνιδιού είναι η τηλεμεταφορά και γίνεται πατώντας το joystick ή ακόμα καλύτερα πατώντας τη σκανδάλη. Ένα πάτημα της σκανδάλης σας τοποθετεί αυτόματα ακριβώς δίπλα στην μπάλα. Ίσως χρειαστεί να στρίψετε λίγο στην πραγματική ζωή ή με το joystick στο παιχνίδι για να έχετε τη σωστή σύνθεση για εσάς, αλλά συνολικά όλα είναι εξαιρετικά απλά.

Το σεμινάριο μπορεί να αναπαραχθεί ξανά, ώστε να μπορείτε να διαβάσετε τις εύκολες οδηγίες για οποιονδήποτε νέο παίκτη ανά πάσα στιγμή. Υπάρχουν επίσης πολλές διαφορετικές επιλογές για να προσαρμόσετε τη συσκευή αναπαραγωγής σας από τον δημιουργό χαρακτήρων του κύριου μενού. Πολλές επιλογές για να κάνετε τον μοναδικό σας παίκτη γκολφ.

Ανασκόπηση παιχνιδιού Walkabout Mini Golf

Μόλις περάσετε το απλό σεμινάριο, θα συνεχίσετε να παίζετε σε ένα γήπεδο μίνι γκολφ πειρατικής σπηλιάς. Τα γραφικά είναι πολύ περίεργα και ανάμεσα στα κύματα της παραλίας, τους καταρράκτες και τα ηχητικά εφέ που τρεμοπαίζουν με δάδα, θα νιώσετε πραγματικά σαν να βρίσκεστε εκεί. Δεν υπάρχουν γραφικά triple-A εδώ. Τα πράγματα είναι απλά και γενικά χρησιμοποιούν χαμηλά πολύ γραφικά, αλλά αυτό το παιχνίδι VR μοιάζει με κάποιο τρόπο σαν μια από τις πιο «πραγματικές» εμπειρίες VR.

Στην πραγματική ζωή, τα γήπεδα μίνι γκολφ προσπαθούν να δημιουργήσουν ενδιαφέρουσες και μοναδικές εμπειρίες φαντασίας. Στο μίνι γκολφ Walkabout πυροβολούν για μια παρόμοια απλοϊκή και όμορφη αίσθηση φαντασίας στους χάρτες. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά θέματα για τα διαφορετικά μαθήματα από το διάστημα στο δυτικό, στους κήπους με ανθισμένες κερασιές, στα κελτικά θέματα. Σίγουρα θα βρείτε μερικά μαθήματα που ταιριάζουν στη διάθεσή σας. Καθώς προχωράτε στον χάρτη, οι τρύπες γίνονται πιο ενδιαφέρουσες και μοναδικές. Δεν υπάρχουν ιπτάμενες τρύπες VR ή μυστικιστικές αιωρούμενες μπάλες. Το παιχνίδι κρατάει την πραγματικότητα.

Στην πραγματικότητα, ο μηχανικός του γκολφ αισθάνεται εξαιρετικά αληθινός. Όταν χτυπήσετε ελαφρά, η μπάλα δύσκολα θα κινηθεί, αν τα δώσετε όλα, θα αναπηδήσει και θα πετάξει γύρω από τον χάρτη. Η μόνη αξιοσημείωτη στιγμή VR είναι όταν μια μπάλα βρίσκεται κοντά σε μια άκρη, ο putter σας θα επιπλέει μέσα από την άκρη του βράχου και θα σας επιτρέψει να χτυπήσετε κανονικά. Απλά μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα, όμορφες τοποθεσίες και ψυχαγωγία με μίνι γκολφ. Το Walkabout mini-golf προσφέρει ακριβώς αυτό που θα περιμένατε. Μια αληθινή, διασκεδαστική, mini-putt εμπειρία.

Lost Balls και Fox Hunt

Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα μερικά επιπλέον μίνι παιχνίδια και συλλεκτικά αντικείμενα. Κάθε κανονικός χάρτης έχει 18 χαμένες μπάλες, μία ανά τρύπα. Μπορείτε να τηλεμεταφέρετε πριν ή μετά το παιχνίδι της τρύπας και να προσπαθήσετε να βρείτε την μπάλα. Στην πραγματικότητα, διασκέδασα πολύ μόνο που έψαχνα τις μπάλες και παράτησα ένα play-through με έναν φίλο. Απλώς πήγαμε να βρούμε τις κρυμμένες μπάλες. Μόλις λάβετε 10 κρυφές μπάλες ή ολοκληρώσετε έναν κανονικό χάρτη κάτω από την ισοτιμία, θα ξεκλειδώσετε τη λειτουργία Hard για κάθε χάρτη. Θα υπάρχουν νεότερα σκληρότερα εμπόδια σε κάθε χάρτη και όλα θα εμφανίζονται σε νυχτερινή λειτουργία.

Η σκληρή λειτουργία ξεκλειδώνει επίσης το Fox Hunt ή ένα Treasure Hunt. Ξεκινάτε το κυνήγι της αλεπούς πηγαίνοντας στην πρώτη τρύπα. Κοιτάξτε γύρω σας μέχρι να δείτε ένα βέλος που δείχνει μια ένδειξη. Στη συνέχεια, θα χρησιμοποιήσετε τον καρπό σας για να διαβάσετε διάφορες ενδείξεις και παζλ που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να βρείτε περισσότερες ενδείξεις. Όταν φτάσετε στο τέλος του κυνηγιού, θα ξεκλειδώσετε ένα μοναδικό ποδήλατο! Αυτές είναι απλώς διασκεδαστικές πρόσθετες εμπειρίες που περιλαμβάνονται όταν βαριέσαι να βάζεις Mini Golf.

Walkabout Mini Golf Multiplayer Experience

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μέρη του Walkabout Mini Golf. Μπορείτε γρήγορα και εύκολα να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο για εσάς και τους φίλους σας ή ακόμα και τυχαία άτομα για να συμμετάσχετε και να παίξετε μερικούς γύρους μίνι γκολφ. Πολλές οικογένειες που βρίσκονται σε μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους χρησιμοποιούν αυτό το παιχνίδι για να ζήσουν όλη τη διασκέδαση του να παίζετε mini-putt σαν να βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο. Αυτή θεωρείται από πολλούς ως η καλύτερη και πιο εύκολη διαδικτυακή εμπειρία για πολλούς παίκτες. Μπορείτε απλά να επιλέξετε την εμπειρία του ιδιωτικού πάρτι, να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο, να παρέχετε αυτές τις πληροφορίες στους φίλους σας και να παίζετε mini putt!

Λειτουργία τοπικού πάρτι στο Walkabout Mini Golf Review

Αυτό λοιπόν είναι μεγάλο. Δεν υπάρχει λειτουργία τοπικού πάρτι αυτήν τη στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε μερικούς ανθρώπους στο σπίτι σας και θέλετε ο καθένας να πάρει μια στροφή στα ακουστικά και μετά να περάσει στο επόμενο άτομο, δεν μπορείτε να το κάνετε αυτήν τη στιγμή. Ανέφεραν ότι εργάζονται σε αυτήν τη λειτουργία, αλλά να γνωρίζετε εάν θέλετε να παίξετε με φίλους και οικογένεια στο σπίτι, θα χρειαστείτε όλοι τα δικά σας ακουστικά αυτή τη στιγμή. Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία εξάσκησης και να κάνετε μια τρύπα τη φορά, αλλά μια τοπική λειτουργία θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη.

Ποιος θα απολαύσει το Walkabout Mini Golf;

Το Walkabout Mini Golf έχει βαθμολογία E για όλους. Αυτό το παιχνίδι είναι εξαιρετικό για άτομα που αγαπούν το μίνι γκολφ, άτομα που αναζητούν ένα υπέροχο παιχνίδι VR για πολλούς παίκτες ή ένα χαλαρό και χαλαρωτικό παιχνίδι VR. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία θα το απολαύσουν καθώς τα χειριστήρια δεν είναι περίπλοκα και έχει εύκολο ρυθμό. Τα παιδιά θα το απολαύσουν επίσης. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι για να παίζουν πολλά μέλη της οικογένειας στα ακουστικά τους, όπως ακριβώς το μίνι γκολφ του πραγματικού κόσμου.

Ποια Παιχνίδια είναι παρόμοια με το Walkabout Mini Golf;

Μια παρόμοια εμπειρία γκολφ στο VR θα ήταν το Golf+. Για επιπλέον παιχνίδια για πολλούς παίκτες, το Real VR Fishing και το Cook Out A Sandwich Tale είναι εξαιρετικές επιλογές.

Πόσο διαρκεί το Walkabout Mini Golf;

Περιλαμβάνονται 8 μοναδικά γήπεδα 18 οπών στο Walkabout Mini Golf. Κάθε λειτουργία έχει επίσης μια πιο δύσκολη νυχτερινή λειτουργία για να ενισχύσει την πρόκληση. Υπάρχουν επίσης 2 επιπλέον μαθήματα DLC 18 οπών που μπορείτε να αγοράσετε. Στο βασικό παιχνίδι, υπάρχουν επίσης 188 κρυφές μπάλες του γκολφ που βρίσκονται γύρω από τα γήπεδα, καθώς και το τμήμα FoxHunt. Ένα playthrough ανάλογα με την ταχύτητα και τις ικανότητές σας θα διαρκέσει περίπου 25 λεπτά. Συνολικά, υπάρχουν πολλές ώρες παιχνιδιού εδώ για να απολαύσετε – τουλάχιστον 20+ ώρες.

Μπορείτε να παίξετε Walkabout Mini Golf Sitting Down;

Ναί! Το Walkabout Mini Golf μπορεί να παιχτεί καθιστό, αν και χρειάζεστε ακόμα λίγο χώρο για να κάνετε σωστά το putt. Η προτιμώμενη μέθοδος εδώ όμως είναι η στάση. Θα βάζετε ακριβώς όπως στην πραγματική ζωή. Δεν χρειάζεστε μεγάλο χώρο παιχνιδιού ή κίνηση δωματίου, αλλά πιθανότατα θα περιστρέφεστε στον χώρο παιχνιδιού σας αρκετά.

Το Walkabout Mini Golf προκαλεί ναυτία στην κίνηση;

Παίζετε Walkabout Mini Golf σε στάση. Η προεπιλεγμένη μέθοδος μετακίνησης είναι η τηλεμεταφορά εντός του παιχνιδιού και η άμεση μεταφορά στην επόμενη τοποθεσία. Αυτό σημαίνει ότι η ασθένεια κίνησης είναι πολύ απίθανη. Υπάρχει τακτική κίνηση αν προτιμάτε, αλλά είναι πραγματικά εύκολο να πατήσετε απλώς ένα κουμπί και να εμφανιστείτε στην επόμενη τρύπα. Το Walkabout Mini Golf δεν πρέπει να προκαλεί προβλήματα ασθένειας κίνησης.

Τελικές σκέψεις σχετικά με το Walkabout Mini Golf Review. Αξίζει το Walkabout Mini Golf;

Το Walkabout Mini Golf αξίζει τον κόπο!

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

VR Games Logo Transparent

2022 @ VRGAME.GR – All Right Reserved.